20/03/2018 | Κέντρο Δικτύων

Δωρεάν άδεια Microsoft Office 365 στα μέλη του ΤΕΙ Ηπείρου

Δωρεάν άδεια Microsoft Office 365 στα μέλη του ΤΕΙ Ηπείρου

   

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΤΕΙ Ηπείρου με το Εθνικό Ίδρυμα Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) και μέσα από την υπηρεσία ΔΗΛΟΣ 365 προσφέρεται σε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ Ηπείρου (Φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και διοικητικό προσωπικό) δωρεάν λογαριασμός Microsoft Office 365.

Σε όλους τους χρήστες Microsoft Office 365 του ΤΕΙ Ηπείρου προσφέρονται οι online εκδόσεις των εφαρμογών:
Word, Excel,PowerPoint, OneNote,SharePoint, Teams,Class Notebook,Sway και Forms και άλλων καθώς επίσης και 1ΤΒ αποθηκευτικός χώρος στοOneDrive

Στους φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) προσφέρονται επίσης email της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και desktop εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excel, PowerPoint, Outlook κ.α.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση λογαριασμού Microsoft Office 365 μέσω της υπηρεσίας ΔΗΛΟΣ 365 είναι η ύπαρξη ενεργού λογαριασμού στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση λογαριασμού Microsoft Office 365 και την σύνδεσή σας σε αυτόν μέσω του ΔΗΛΟΣ 365.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι φοιτητές που χρησιμοποιούσαν ήδη την υπηρεσία Microsoft Office 365 μέσω του ΤΕΙ Ηπείρου θα συνεχίσουν να την χρησιμοποιούν αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνουν την διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού τους μέσω του ΔΗΛΟΣ 365 όπως περιγράφεται στις
οδηγίες ενώ το email που είχαν θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.