Ανακοίνωση υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών Στέγασης πρωτοετών φοιτητών για τις Φ. Εστίες του πρώην Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Άρτα, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα)

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ: stegasi1oetos18.docx |

Ημερομηνίες υποβολής: από Δευτέρα 8 Οκτωβρίου έως Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στέγασης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά αυστηρά μέχρι και την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:59

Ο φοιτητής/φοιτήτρια θα εισέρχεται στο πληροφοριακό σύστημα του Φοιτητολογίου με το όνομα χρήστη και τον κωδικό του (η διαδικασία εγγραφής όλων των πρωτοετών φοιτητών θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 12 Οκτωβρίου, και όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές μέχρι τις 12 Οκτωβρίου το αργότερο, θα έχουν πρόσβαση στο σύστημα).

Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες υποβολής αίτησης στα ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία Φοιτητικής Μέριμνας και Σταδιοδρομίας του πρώην Τ.Ε.Ι. Ηπείρου σε ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών που ορίζονται από το εκάστοτε γραφείο:

- Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας και Σταδιοδρομίας του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου (Άρτα)

Πληροφορίες: Ζακοπούλου Βικτωρία, Τηλ. Επικοινωνίας: 2681050326

Μπακόλα Σοφία, Τηλ. Επικοινωνίας: 2681050515

Σιατή Γεωργία: Τηλ. Επικοινωνίας: 2681050328

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας και Σταδιοδρομίας του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου (Ιωάννινα)

Πληροφορίες: Κώτσης Γεώργιος Τηλ. Επικοινωνίας: 2651050750,

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας και Σταδιοδρομίας του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου (Ηγουμενίτσα)

Πληροφορίες: Κάτσιος Αθανάσιος - Τηλ. Επικοινωνίας: 2665049900,

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.