ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

 

Σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν κατά τη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οι φοιτητές καλούνται να κάνουν δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στην εξεταστική διαδικασία ανά μάθημα προκειμένου να γίνει καλύτερη προετοιμασία της ηλεκτρονικής εξεταστικής διαδικασίας (π.χ. προσδιορισμός απαιτούμενου χρόνου εξέτασης στην περίπτωση προφορικών/γραπτών εξετάσεων, δημιουργία αιθουσών προφορικής/γραπτής εξέτασης, ταυτοποίηση φοιτητών).

 

Η δήλωση μπορεί να κατατεθεί άμεσα -μέσω mail- από τους φοιτητές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 -5-2020 στο ecourse του κάθε μαθήματος όπου οι καθηγητές θα δίνουν οδηγίες.

 

Όσοι φοιτητές αδυνατούν να εξετασθούν με τα συγκεκριμένα μέσα παρακαλούνται να ενημερώσουν τον υπεύθυνο καθηγητή με κοινοποίηση στη γραμματεία ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) .

 

Σημαντικό στοιχείο: όλοι οι φοιτητές είτε εξετασθούν προφορικά είτε γραπτά θα συνδεθούν την ημέρα και ώρα της εξέτασης στην πλατφόρμα MSTEAMS και στο μάθημα που παρακολουθούν έχοντας υποχρεωτικά την φοιτητική τους ταυτότητα.