ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ECOURSE ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Β’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές πρόκειται να εξετασθούν σε μαθήματα του Β’ εξαμήνου να εγγραφούν σε όσα από τα παρακάτω μαθήματα προσφέρονται.

ΒΑ 2011 Μακροοικονομική (Υπεύθυνος Καθηγητής: Γιώτη Πολυξένη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΒΑ 2021 Στατιστική Επιχειρήσεων (Υπεύθυνος Καθηγητής: Γιώτης Γεώργιος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΒΑ 2031 Αρχές Αστικού & Εμπορικού Δικαίου ( Υπεύθυνος Καθηγητής: Παρασκευή Παππά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)    

ΒΑ 2050 Αγγλικά για Επιχειρήσεις ΙΙ (Υπεύθυνος Καθηγητής: Τάγκας Περικλής και Δογορίτη Ευρύκλεια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)    

ΒΑ 2070 Γερμανικά για Επιχειρήσεις ΙΙ (Υπεύθυνος Καθηγητής: Τράκα θεoλογία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΒΑ 2080 Ιταλικά για Επιχειρήσεις ΙΙ (Υπεύθυνος Καθηγητής: Τυμβίου Μαρία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)