ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΘΕΩΡΙΑ (Β΄Εξαμήνου)

Εξεταστής: Γεώργιος Γιώτης

            Αγαπητοί συμμετέχοντες στο μάθημα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (MIS) (Θεωρία) - (Β΄Εξαμήνου), θα ήθελα να σας ενημερώσω πως τις εξετάσεις του εν λόγω μαθήματος την Τετάρτη 03/06/2020 και ώρα 09:00-11:00 θα τις διεξάγω γω με το σύστημα της προφορικής εξ αποστάσεως εξέτασης. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα Teams. Ο κωδικός για να εγγραφείτε και να συμμετάσχετε στην εξέταση του μαθήματος είναι ο 8k7vsjd. Θα μπείτεκανονικά στο Teamsτην ώρα της εξέτασης (09:00) και θα εξεταστείτε προφορικά. Επίσης, στην πλατφόρμα Teamsστο τμήμα “Files” θα βρείτε και την ύλη για τις εξετάσεις μαζί με τους τρόπους εξεύρεσης των απαντήσεών τους.

            Καλό σας διάβασμα και καλή υπομονή με τις εξετάσεις διότι θα υπερβεί λογικά το δίωρο εξέτασης 09:00-11:00 όπου πιθανών να χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Σας ζητώ την υπομονή και την κατανόησή σας και μετά το δίωρο αυτό αν χρειαστεί. Μην ανησυχείτε όμως θα σας εξετάσω όλους απλά ζητώ λίγο την υπομονή σας.

            Αν χρειαστείτε οτιδήποτε περαιτέρω ή κάποια διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

                                                                                                Γεώργιος Γιώτης