ΑΠΟΚΤΗΣΗ E-MAIL (ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ) ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 

Οσοι φοιτητές παλαιότερων εξαμήνων δεν έχουν e-mail που λήγει σε @uoi.gr θα πρέπει να το αποκτήσουν προκειμένου να συμμετάσχουν στην εξεταστική του Ιουνίου.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσω uregister.uoi.gr

Φυσικά πριν από οποιαδήποτε ενέργεια θα πρέπει να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας με την Γραμματεία του Τμήματός σας (ΑΜΚΑ, χώρα έκδοσης ΑΜΚΑ, email, κινητό τηλ) →αποστολή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εφόσον επιτευχθεί η ενεργοποίηση το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσουν ιδρυματικό e-mail→ Νέο Email (@uoi.gr)

Επίσης οι ίδιοι φοιτητές καλούνται:

α) να κάνουν την εγγραφή τους στο ecourse(http://ecourse.uoi.gr/) για να βλέπουν/λαμβάνουν τις ανακοινώσεις των καθηγητών τους και το υλικό του μαθήματος,

β) να κατεβάσουν το office 365 μέσω του ΔΗΛΟΣ (https://delos365.grnet.gr/guide/user) και να κατεβάσουν την πλατφόρμα MsTeamsπαίρνοντας οδηγίες από το παρακάτω λινκ (https://www.uoi.gr/ex-apostaseos-mathimata-meso-tis-platformas-sygchronis-ekpaideysis-msteams/) προκειμένου να συμμετάσχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις όταν κριθεί απαραίτητο.

*Μετά την απόκτηση του παρακαλούμαι να ενημερώσετε την γραμματεία ηλεκτρονικά.